Over mij

Voor mijn klanten creƫer ik een veilige sfeer, zodat zij in rust en vertrouwen coaching of therapie kunnen volgen. Ik ben mild, compassievol en zonder oordeel. Maar kan ook direct en heel eerlijk zijn, op het moment dat dit helpend is.
De kracht van mindfulness is een onderdeel van mijn leven geworden. Echt in het moment aanwezig kunnen zijn, mijn eigen binnenwereld kunnen observeren en bewust in het leven staan. De vriendelijke en milde manier van naar de wereld en mensen kijken past bij mij.

Mijn missie is om het mooie gedachtegoed en de vaardigheden van act en mindfulness te kunnen delen met andere mensen. Het heeft mij zoveel gebracht en ik gun iedereen een lichter leven. Ik ben zeer dankbaar dat ik dit mooie en waardevolle werk mag doen in mijn praktijk.

Naast mijn werk, ben ik ook echtgenote en moeder. Ik heb een grote liefde voor muziek, reizen, natuur, koken en moestuinen. En ben ik graag in verbinding met mijn familie en vrienden.

Methodes

Ik ben o.a. geschoold in: ACT (Acceptance and Commitment Therapy), Voice Dialogue, Socratische gespreksvoering, Oplossingsgericht coachen, Gesprekstherapie, Familieopstellingen, Emotioneel lichaamswerk, Mindfulness, Compassie training, Creatieve therapie, Delenwerk, Innerlijk kindwerk, Focussing, NLP.

Daarnaast werk ik vanuit het gedachtengoed van Psychosynthese. Een hele fijne methode die op een toegankelijke manier kan zorgen voor persoonlijke verdieping en het zichtbaar naar voren brengen van jouw kwaliteiten en potentie.

Met aandacht en zorgzaamheid reis ik een tijdje met je mee, op weg naar een betekenisvol leven. Waarin jij weer de regie krijgt over jouw eigen leven en je kunt handelen naar jouw waarden.

Stresswise